Waarom een jethelm kopen bij Scooteronderdelenshop.com?

Je kent Scooteronderdelenshop.com waarschijnlijk wel van de duizenden scooter onderdelen en accessoires die je kunt bestellen in deze webshop waaronder sloten, uitlaten, spiegels, motor onderdelen en scooterhoezen. Wist je dat Scooteronderdelenshop.com ook helmen verkoopt? Zo kun je goedkoop een jethelm kopen waarmee je veilig én in stijl kunt rijden zonder teveel geld uit te geven. Waarom zou je een jethelm kopen, en wat zijn de alternatieven? Lees snel verder om de antwoorden te lezen!

Goedkoop een jethelm kopen doe je uiteraard bij Scooteronderdelenshop.com, de online specialist in betaalbare scooter onderdelen.

Wat is een jethelm?

Er zijn drie soorten scooter helmen; de integraalhelm die helemaal rondom jouw hoofd beschermt, de systeemhelm die ook je hele hoofd beschermt maar een opklapbare voorzijde heeft, en de jethelm die aan de voorkant open is. Het spreekt eigenlijk voor zich dat een jethelm de minste bescherming biedt, je gezicht blijft immers onbedekt. De schedel wordt gelukkig wel optimaal beschermd.

Voor wie is een jethelm geschikt?

Er zijn verschillende scooter rijders die een jethelm kopen voor hun scooter:

  •     Mensen die liever geen helm zouden dragen maar vanwege de veiligheid toch een minimale bescherming willen hebben.
  •     Wanneer je een leuke retro scooter rijdt en je wilt dat de helm ook mooi aansluit op deze stijl.
  •     Als je een helm moet kopen en je wilt niet teveel geld uitgeven is een jethelm goedkoop in vergelijking met andere modellen.
  •     Voor personen die op een snorscooter rijden en toch graag wat extra veiligheid hebben op de weg. Bijvoorbeeld als het donker is, of op plaatsen waar geen fietspaden in de buurt zijn.

Je ziet het, een jethelm kopen is voor veel mensen de juiste keuze, toch zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden.

Wie kan beter geen jethelm kopen?

Wanneer je echt een snelheidsduivel bent of wanneer je vaak tussen het drukke verkeer in moet rijden is een systeemhelm of integraalhelm wellicht meer iets voor jou. Op Scooteronderdelenshop.com kun je voor elk type een aparte categorie vinden wat vergelijken eenvoudiger maakt. In de winter kan een jethelm ook erg koud aanvoelen, dat is het dragen van een dichte helm meer geschikt.

Een jethelm kopen bij Scooteronderdelenshop.com

Je hebt besloten online een jethelm te kopen, maar waar ga je deze bestellen? De webshop van jouw keuze moet zeker aan deze voorwaarden voldoen:

  •     Nederlandse webshop: Houd er rekening mee dat je bij een buitenlandse webshop niet zeker weet of de helm gekeurd is, en wellicht moet je ook nog douanekosten betalen. Een jethelm webshop die in Nederland is gevestigd verzekert je van een degelijk product.
  •     Veilig betalen: Je wilt niet alleen veilig rijden, je wilt ook veilig betalen. Met iDeal kun je eenvoudig en veilig via de eigen bank betalen, ook AfterPay is een veilige een praktische manier om online betalingen te voldoen terwijl je pas na ontvangst hoeft af te rekenen.
  •     Ruime keuze: Bij een jethelm online bestellen is het wel prettig als er voldoende keuze is. Ga je voor een jethelm die goedkoop is, of liever met meer comfort? Bij Scooteronderdelenshop.com kun je scooter helmen kopen in vele soorten en maten, daar zit zeker de juiste keuze voor jou bij.

Scooteronderdelenshop.com voldoet aan alle voorwaarden van een betrouwbare webshop voor jouw nieuwe jethelm. Bekijk direct het complete aanbod!