De wielen van de auto gaan rond en rond; roadtrippen maar!

Auto Leasen 10

Het is eindelijk zomervakantie! Na alle drukte van de tentamenweken kunnen studenten eindelijk genieten van een welverdiende vakantie. Sommige vriendengroepen gaan op vakantie naar het warme zuiden om te feesten in de clubs aan de stranden en anderen gaan treinen door heel Europa met hun interrail pas. Een ander avontuur is een roadtrip maken met je beste vrienden. Met de Kia EV6 Lease van de ouders, Google Maps en de nodige snacks is het tijd om de weg op te gaan! Waar zullen deze vier wielen je heen brengen?

Citytripping of op avontuur in de natuur?

Er zijn enorm veel mogelijkheden wanneer je met de auto op reis gaat. Het hangt ervan af wat het doel is van de reis; wil men meer de natuur in en activiteiten doen, of wil men genieten van een ander klimaat en relaxen in een mooie omgeving? Voor geweldige natuur kan men een hele mooie route afleggen naar de Alpen. Daar kan men vervolgens geweldige wandeltochten maken, en zich vestigen op een camping. Welke auto u ook rijdt, of het nou een Ford is of een Nissan Ariya Lease, er zijn meestal genoeg plekken vrij op de parkeerplaats van de camping.

Onbekend terrein; verrassend leuk

Een andere mooie route is helemaal richting het zuiden, naar de Italiaanse kust. Dat is een heel ander verhaal; warme temperaturen, heerlijk eten en ontzettend mooie architectuur. Italië is hét land van de kunst, dus genoeg inspiratie om op te doen. Als u een echt lange road trip wil maken, kunt u vanuit Noord-Italië doorreizen naar Kroatië en misschien zelfs Servië en Roemenië; het onbekende Oost-Europa zit vol met nieuwe culturen om te ontdekken! De mensen leven op een andere manier, en kunnen u zeer welkom laten voelen. Ook zijn er gerechten uit bepaalde regio’s waar veel nog nooit van gehoord hebben; het onderzoeken waard!