Spellen winkel en live chat

Flowbot

Bijna iedereen heeft thuis wel wat spelletjes liggen. Voor iedere gelegenheid is er wel een spel te vinden vaak brengt dit gezelligheid met zich mee. Mensen zij bezig met elkaar en het spel en hebben geen oog voor andere dingen. Dit kan gaan om een klein kaartspel of een ingewikkeld bordspel. Voor elke leeftijd en gelegenheid is wel aan toepasselijk spel te vinden. Deze spellen kun je kopen in allerlei spellen winkels. Deze zitten verspreid over heel Nederland. Hier werken vaak gespecialiseerde mensen die je goed kunnen helpen. Zij beschikken vaak niet alleen over een fysieke winkel maar hebben ook een webshop. In deze webshop verkopen zij dan online het gehele assortiment. Deze klanten kunnen ook vragen of advies willen over bepaalde spellen. Hier kan een live chat een goede oplossing voor kunnen zijn.

Wat is een live chat?

Een live chat is een pop-up melding die verschijnt op een website. In deze pop-up melding kunnen websitebezoekers allerlei berichten sturen. Dit gebeurt op een anonieme en laagdrempelige manier. Hier kunnen zij om advies vragen of inhoudelijke vragen stellen. Op deze manier worden de vragen en onzekerheden van de klant ontnomen. De live chat kan volledig naar eigen wensen worden ingericht. Denk aan kleur maar ook de manie van communicatie. Op deze manier past de live chat bij de organisatie en wordt het ervaren als een toegevoegde waarde.

Hoe helpt Chatkracht bij een live chat?

Iedere organisatie kan ervoor kiezen om een live chat te implementeren. Dit kan ook door Chatkracht. Chatkracht implementeert deze niet alleen maar neemt ook de live chat over. Je kunt dus de gehele live chat uitbesteden. Alle berichten die voor de website binnen komen worden opgepakt en behandeld door de chatspecialisten van Chatkracht. Dit doen zij doormiddel van het kenniscentrum. Hier staat alle informatie over de desbetreffende organisatie, op deze manier zijn zij bereid de klant verder te helpen.