Shoppen

Je kent het wel. Je gaat shoppen en vindt een kledingstuk. Je loopt naar de pashokjes en poseert voor de passpiegel staand voor jou. Je ziet er geweldig uit. Tot je thuiskomt. Je trekt jouw kledingstuk aan en…. ieuw! Dit is niet hoe ik eruit zag in de winkel. Hoe kan dat? Hebben ze me opgelicht?

 Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Niet elke spiegel is hetzelfde. Rond, vierkant, ovaal,… Je hebt ze in alle vormen en kleuren. Je hebt misschien een passpiegel staand thuis, maar dat wil niet zeggen dat dat dezelfde passpiegel staand is als degene in de winkel. Dat zou wel eens kunnen zorgen voor een vertekend beeld! Daarom lijken kleren thuis soms anders dan in de winkel. Gelukkig biedt men hier een oplossing voor. Je kan gemakkelijk een spiegel aankopen die ze ook verkopen aan winkelketens. Zo ligt de reflectie van het spiegelbeeld in de winkel, in lijn met de reflectie van jezelf die je thuis ziet. Dat zou toch fijn zijn?

 Wat nu?

Je kan een passpiegel staand dus thuis plaatsen. Dit zijn staande spiegels in een rechthoekige vorm, die ideaal zijn om jouw outfit te bewonderen én geen vertekend beeld geven.Ze zijn bovendien voldoende groot als je wat langer bent. Nooit meer een slecht gevoel na het shoppen, want stralen zal je doen! Het ziet alle details én de lichtinval maakt niet uit. Het beeld zal altijd perfect zijn. Ga je voor een zelfzeker gevoel. Wil jij graag stralen op straat? Koop dan zeker deze spiegel aan! Je gaat er zeker en vast geen spijt van hebben. De spiegel is niet kostelijk en vele zullen er jaloers op zijn. Spiegeltje spiegeltje aan de wand… Oh, ik ben toch het mooiste van het land! Be yourself, be you, be beautiful! You look great in this mirror!