Parajumpers donsjas

De bekende parajumpers donsjas, wie kent hem niet? Het merk heeft veel modellen voor door het hele jaar. Zo kun je kiezen uit diverse zomerjassen, tussen jassen en ook zijn er veel modellen winter jassen. Het merk werd opgericht in 2006 in Italie door Ape SPA en door de bekende Italiaanse designer Massimo Rossetti. Het merk komt voort uit de inspiratie van een meeting met een lid van het 210e reddingsteam in Alaska. Deze reddings eenheid is gespecialiseerd in het doen van zoek en reddingsoperaties op de meest wilde an afgelegen plekken ter wereld. Denk bijvoorbeeld maar aan wanneer schepen in nood zijn op zee, maar ook bergbeklimmers die vast zitten.

De jassen

Gebaseerd op deze reddings ploegen heeft Massio diverse jassen gemaakt die bestand zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden en de extreemste reddingen op de wilderse plekken ter wereld. Door de leden van het rescue team heeft de jas een echt begrip gekregen. Tegenwoordig staat het merk bekend om zijn grote innovativiteit. Ook hebben alle jassen dus een goede functionaliteit en kun je makkelijk jarenlang met een jas van Parajumpers doen. Ook zitten de jassen heerlijk en bieden ze veel zakken aan. Zo hebben alle jassen een grote cargo pocket waar 3 verschillende zakken inzitten.’

Verschillende modellen

Zeker op het gebied van warme winter donsjassen staat het merk erg bekend. Zo zijn er veel modellen die heerlijk zitten en je goed beschermen tegen de weer en het wind. Ook gaan ze dus jaren mee. Wanneer je op zoek bent naar een populaire winterjas van parajumpers voor mannen, dan zijn de long bear jackets zeker aan te raden. Ook voor vrouwen is parajumpers zich aan het uitbreiden in het aanbod. Zo kun je ook hier kiezen tussen diverse modellen, zoals de Juliet en de Geena jackets. Deze zijn erg populair en staan bekend vanwege een hoge kwaliteit en een lange levensduur.