Luchtfiltering

Steeds meer mensen krijgen als gevolg van luchtvervuiling gezondheidsproblemen. Luchtfiltering is hiervoor een zeer goede oplossing. Ondanks de nationale wetgeving en de internationale klimaatakkoorden is de uitstoot van veel fijnstof nog altijd een zeer groot probleem. Er worden dan ook steeds hogere eisen gesteld aan schone lucht. Dit geldt echter ook voor een luchtfilter van een mechanische ventilatie. Bij Euro Manchetten staat zowel kwaliteit als de klant voorop. Bij Euro manchetten vindt u altijd luchtfilters die de geldende kwaliteitseisen evenaren. 

Luchtfiltering binnen belangrijke branches

Euro manchetten is al velen jaren de specialist betreft luchttechniek en verbindingen. Dit met behulp van manchetten en compensatoren. De luchtfilters van Euro manchetten bevinden zich in velen branches zoals energie, installatietechniek, klimaatbeheersing, pharma & chemie en zuivel.

Naast luchtfilters kunt u bij Euro manchetten ook terecht voor stoffiltratie. Door de meest geschikte viltsoorten toe te passen creëert Euro manchetten een hoge en efficiente filtratiesnelheid. Voor stoffige omgevingen zijn de luchtfilters ook perfect geschikt.

Euro manchetten kan ook een korte levertijd garanderen door het gebruik van een zeer modern machinepark. Het budget en de wensen/eisen van de opdrachtgever staat bij Euro manchetten ook centraal.

Heeft u interesse in een luchtfiltering systeem van Euro manchetten? Dan raad ik u aan om de website te bezoeken. Hier kunt u alles lezen over de producten en diensten van het bedrijf. Ook kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers die graag al uw vragen beantwoordt.

Klik hier om een kijkje te nemen op de website.