Lijm bestellen

lijm bestellen

Een simpele manier om dingen te bevestigen is met lijm. Het vereist geen extra materialen of gereedschappen en je materialen blijven ook het mooist. Je hoeft namelijk met lijm niet te boren. Er zijn talloze lijmen en je kunt online lijm bestellen. Zorg in ieder geval dat je de juiste soort lijm voor jouw klus bestelt. Dan weet je zeker dat je aan de slag kunt als je bestelling binnen is. Voor bestellingen vanaf € 75 geldt dat de bezorging gratis is. Voor bestellingen met een lager bedrag worden verzendkosten gerekend. 

lijm bestellen

Soorten lijmen

Je bedenkt je misschien niet zo snel dat er meerdere soorten lijmen zijn. Zo is er houtlijm speciaal voor houten bevestigingen. Houtlijm werkt extra goed op hout. Daarnaast is er secondelijm. Deze soort lijmen zorgen in enkele seconden voor een stevige bevestiging. Constructielijmen zijn specifiek voor constructies. Met lijmspray hoef je de lijm niet met een kwast aan te brengen, maar spray je de lijm. Zo lijm je vaak egaler en daardoor netter. Daarnaast is er ook nog contactlijm en 2-componentenlijm. Er is dus meer dan genoeg keuze voor lijmsoorten. 

Formaten verpakking

Er zijn kleine lijmtubes maar ook hele emmers lijm te koop. Een emmer lijm gebruik je bijvoorbeeld voor constructies en grote oppervlakken. Als je kleine dingen in elkaar wil zetten, is een tube vaak al meer dan voldoende. Wat je nodig hebt, hangt dus van je klus af en dat weet je zelf het beste. Afgezien van houtlijm zijn veel lijmen geschikt voor meerdere materialen en werken ze op bijna alles. 

Slijpen, slijpen en nog eens slijpen