Een leuk geboortekaartje van Kiss Geboortekaartjes

Leuk geboortekaartje

Bij Kiss Geboortekaartjes kun je terecht voor een leuk geboortekaartje om de geboorte van je kleintje aan te kondigen. Je vindt hier een grote hoeveelheid kaartjes in verschillende stijlen. Of je nu een lief kaartje zoekt of liever stoer. Vintage, naturel of met diertjes, of toch liever met een foto van je pasgeboren kindje. 

Leuk geboortekaartje met gratis proefdruk

Je kunt een leuk geboortekaartje uit het assortiment kiezen. Deze kun je vervolgens helemaal naar je eigen wensen aanpassen. Gewoon online dus lekker op een moment dat het jou uitkomt. Jij bepaalt de indeling, de kleuren, het lettertype en de hoeveelheid tekst. Zo kun je het kaartje helemaal maken zoals jij dat wilt. Jouw ontwerp wordt gewoon bewaard dus je kunt er steeds mee verder als je dat wilt. Wil je weten hoe je kaartje er uit ziet als het gedrukt is? Dan kun je een gratis proefdruk aanvragen. Zo kun je jouw kaartje al vasthouden en bekijken. Als je helemaal tevreden bent dan kun je het kaartje opslaan en bewaren tot je kindje is geboren.

Snel geleverd

Wanneer je kindje geboren is dan pas je de laatste gegevens aan en kun je de kaartjes bestellen. Als je voor 14.00 uur bestelt, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Leuk geboortekaartje