Eindelijk een hip geboortekaartje!

hip geboortekaartje

Voor de geboorte van mijn kind wilde ik natuurlijk wel een hip geboortekaartje sturen naar onze familie en vrienden. Daarom ben ik met Kiss Geboortekaartjes in zee gegaan, want zij begrepen precies naar welke stijl ik op zoek was. Het resultaat is een superleuk geboortekaartje waar ik al veel complimentjes over heb gehad!

Helemaal in onze stijl

De meeste geboortekaartjes die ik gezien heb, vind ik maar saai en truttig, dus startte ik mijn zoektocht naar een hip geboortekaartje. Mijn man en ik hebben namelijk allebei een bepaalde stijl die je onder andere in ons interieur en kledingstijl terugziet. Deze stijl wilden we graag vertalen naar een geboortekaartje, maar we wisten niet goed hoe. Gelukkig konden we bij Kiss Geboortekaartjes terecht voor leuke designs en op de website zagen we al meteen leuke voorbeelden. Ik vond het wel lastig kiezen, maar uiteindelijk hebben we een hele leuke uitgekozen die onze stijl echt goed weergeeft. We hebben het ontwerp gratis laten proefdrukken om te kijken of alles naar wens was. Deze proefdruk zag er helemaal perfect uit en dus hebben we meteen een flinke stapel geboortekaarten besteld! We zijn heel tevreden met het resultaat ik ben erg te spreken over de service van Kiss Geboortekaartjes!