Het belang van veiligheidstrainingen voor personeel

Heb jij een eigen onderneming? Dan kan er op een dag zo maar iemand gewond raken binnen het bedrijf. Wanneer jij zelf de enige bent die een cursus EHBO of BHV heeft gevolgd en niet aanwezig bent, kan dit fatale gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat er meer mensen binnen jouw bedrijf zijn die weten hoe ze in dergelijke situaties moeten handelen. G4S kan daarom veiligheidstrainingen verzorgen voor jouw personeel. Deze organisatie biedt BHV- en EHBO-cursussen aan. Dankzij deze cursussen weten medewerkers precies hoe zij moeten handelen in bepaalde situaties op de werkvloer.
Een BHV-cursus bij G4S
G4S biedt onder meer BHV-cursussen aan. Hierbij leren medewerkers van een bedrijf onder meer om te gaan met gevaarlijke situaties. Zo leren zij bijvoorbeeld hoe zij levensreddende handelingen moeten verrichten. Daarnaast wordt er bij een dergelijke cursus van G4S aandacht besteed aan brandbestrijding. Is er sprake van een gevaarlijke situatie voor de rest van het personeel? Dankzij een G4S BHV-cursus leren deelnemers hoe zij moeten alarmeren en ontruimen. Ook weten zij door de cursus hoe zij moeten communiceren met bepaalde personen en instanties. 
G4S biedt EHBO-cursus aan
Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) is een zeer belangrijke training. Dit geldt ook voor mensen in het bedrijfsleven. Ook op de werkvloer kunnen er namelijk ongelukken gebeuren. Door een EHBO-cursus te laten verzorgen door G4S weten medewerkers precies hoe zij moeten handelen bij ongelukken op het werk. Cursisten leren hoe zij levensreddende handelingen moeten verrichten. Ook is er aandacht voor vitale functies, diverse letsels en verband- en hulpmiddelen.