U wilt toch ook Yoga in Leeuwarden volgen!

Volg nu ook Yoga in Leeuwarden. Een aantal jaar geleden heb ik mijn Bachelor aan de Hogeschool behaald. Dit was echt een mijlpaal in mijn leven. Om dit te vieren had ik besloten om een aantal maanden over de wereld te gaan reizen. Veel reizigers vertrekken naar Azië om hun zelf te leren kennen. Dit besloot ik ook te doen om mijn wereld te verbreden. Een van mijn bestemmingen was India. Hier heb ik ongeveer drie weken vooruit getrokken. Mijn eerste bestemming was New Dehli. Hier besloot ik om bij de mensen langs te gaan om meer te leren over hen. Wat bleek is dat zij veel aan spiritualiteit doen en lichamelijke ontwikkeling. Hun instelling sloot perfect aan bij mijn mentaliteit. Ik besloot dan ook om een les met hun mee te doen. Toen ik thuis kwam besloot ik om dit daarom ook voort te zetten. Echter wist ik niet waar ik dit kon doen. Op het internet ging ik daarom naar een oplossing zoeken en kwam ik uit bij deze organisatie.

Yoga in Leeuwarden

Goede lessen Yoga in Leeuwarden

De Yoga in Leeuwarden lijkt echt op de lessen die ik in India heb gevolgd! De sessies zijn erg leerzaam en ik haal hier ook veel plezier uit! Voor meer informatie bekijk eens de website of neem telefonisch contact met hen op.

Yoga in Leeuwarden