Mooie crocosmia bollen gekocht bij de kwekerij

Toen de lente na de lange winter weer was aangebroken, ben ik thuis de tuin in gegaan. Mijn vrouw en ik wilde dat de tuin weer is een keer op de schop werd gegooid. Een aantal bomen moesten eruit en ook moesten er wat nieuwe bloemen en planten geplaatst worden. Deze nieuwe bloemen en planten kocht ik bij de Intratuin. Wel wilde ik nog wat speciale bloembollen kopen. Namelijk Crocosmia bollen.

Bezoekje aan de kwekerij in Woudenberg

Ik besloot daarom om naar de kwekerij in Woudenberg te gacrocosmia bollenan. Hier zag ik meerdere soorten bloembollen. Dat maakte het voor mij juist moeilijk want ik wist absoluut niet wat ik wilde. Daarom nam ik er meerdere mee en bracht ik de bloemen die ik eerder die dag gehaald had, terug naar de Intratuin. Ik kreeg gelukkig wel het geld terug en keerde huiswaarts om onder andere de Crocosmia bollen te gaan plaatsen in de tuin. De tuin zag er uiteindelijk weer netjes uit en het was alleen nog wachten op de bloemen en planten die moesten gaan bloeien.

Meer sfeer dankzij Crocosmia bollen

Een maand later kwamen dan eindelijk de bloembollen door de grond naar boven. Een prachtig gezicht.Ook de rest van de tuin stond in de bloei. We hebben in de zomer veel plezier gehad van onze tuin. Dit onder andere dankzij de Crocosmia bollen die meer sfeer gaven aan onze tuin