Een handige shop bij mij om de hoek

boekenwinkel in Rotterdam

Voor mij is het s ‘ochtends altijd een ritueel om een krantje en een pakje sigaretten te gaan halen bij de winkel om de hoek. Ook loop ik dan gelijk even langs de bakker en haal ik wat brood. De krant en sigaretten haal ik dan altijd bij de boekenwinkel in Rotterdam. Deze boekenwinkel in Rotterdam heeft een groot aanbod in sigaretten. Vele andere winkel hebben er minder en daarom kom ik alleen bij de boekenwinkel in Rotterdam. Dit is omdat ik vaak verschillende en onbekende merken rook.

Een top winkel waar je gezelligheid beleeftboekenwinkel in Rotterdam

De medewerkers van de boekenwinkel in Rotterdam ken ik al jaren lang. Misschien wel tientallen jaren. Zo is het altijd gezellig in de winkel en hebben we altijd lol. Ze weten dat ik elke ochtend graag de telegraaf haal en daarom houden ze er eentje voor me achter als de kranten hard gaan. Ik vind dit een teken van liefde voor de klant. De relaties met klanten moet je hoog houden, vind ik dan persoonlijk. Bij de boekenwinkel in Rotterdam doen ze dit dan ook. Daarom vind ik het een top winkel en ik zou dan ook niet zonder deze winkel kunnen.